Welkom in de maand september met het thema:

Sap green

Groen geeft vooral een associatie met nieuw leven, jong, fris en vers, en verder met prilheid en natuurlijkheid. Het is ook de kleur van de hoop en de vrede. Vanwege deze associatie worden nieuwkomers of onervaren personen (bijvoorbeeld in het leger, op zee, in studentenverenigingen) vaak aangeduid als ‘groentjes’.

Perfect om deze laatste zonnige daagjes mee door te brengen en verder te kijken naa de herfst die ook weer heel erg veel leuks komt brengen. 

Charlene – Sap green [English]

Ilse – Serpentine

EXCITING NEWS // ArtJournal Specials

In de filmpjes zag je al sneakjes van toffe elementjes, houd onze social media en de social media van Elizabeth Craft Designs in de gaten zodat jij als eerste op de hoogte bent van alle dat leuks wat er uit komt!

ONLINE JOURNAL DAG // Charlene vd Laar

Er komt weer een toffe online journal dag aan van Charlene, houd haar socials in de gaten zodat jij weet waar en hoe jij je kunt opgeven voor deze te gekke online dag!

JURNALISED // Ilse Kleijer [IKmetliefde]

Ook Ilse is alweer volop bezig met de voorbereidingen van een nieuw seizoen Jurnalised. Een startersbox, basics, snuffelworkshops etc, het wordt weer en heel erg leuk feestje! Op 26 oktober openen de digitale opgeef deuren. Wil jij nu automatisch bericht krijgen van het openen? Schrijf je in voor de (mailchimp) wachtlijst: